Manuals

Osteopatia

La osteopatía es una disciplina tanto preventiva como curativa que actúa sobre las articulaciones, los músculos, las membranas, los sistemas digestivos y viscerales, la esfera craneal, los sistemas nerviosos y vasculares.
La práctica de la osteopatía se rige por 3 principios fundamentales:
· Tratamiento del cuerpo en su totalidad
· Interrelación entre la estructura y su función
· Capacidad del cuerpo para regularse a sí mismo

Es recomendado para tratar desequilibrios en los sistemas:

 • Osteo-articular: dolor de espalda, tortícolis, lumbago, esguinces, tendinitis
 • Nervioso: ciática, neuralgia
 • Digestivo: acidez gástrica, hinchazón abdominal, estreñimiento, diarrea
 • Ginecológica y urinaria: cistitis, trastornos menstruales, trastornos de la menopausia
 • Craneal y ORL: migrañas, dolor de cabeza, vértigo, tinnitus, rinitis y sinusitis crónicos
 • Comportamiento: estrés, trastornos del sueño, problemas de concentración

Sessió 55′: 50€

Osteopatia per l'embaràs

Osteopatia en els nadons:

Durant el part el crani del nadó està experimentant tensions màximes per les contraccions de la mare i l’estretor del passatge de la pelvis. Així, el crani es pot veure comprimit amb una impactació de les vèrtebres cervicals i toràciques superiors. El que causa una irritació dels nervis cranials a la base del crani.

Les conseqüències en els nadons poden ser torticoli congenials, trastorns digestius, trastorns del son, plors i crits inexplicables, i deformacions cranials. En els nens les conseqüències poden ser trastorns ORL repetitius, trastorns respiratoris com l’asma, problemes de conducta i dificultats d’aprenentatge. També és essencial comprovar la bona mobilitat de les diferents articulacions del nadó, de manera que cap bloqueig impedeix el seu creixement.

Osteopatia en l’embaràs:

L’osteòpata durant tot el període de l’embaràs podrà ajudar a reduir els símptomes d’una dona embarassada treballant en la mobilitat de les diferents articulacions de la pelvis, alleujant el mal d’esquena i ciàtica, sobre la motilitat de l’úter, sobre l’alliberament de la base del crani, la descongestió del si. A més la dona embarassada té un component fluid primordial i altament desenvolupat, d’aquí l’interès de tècniques biodinàmiques sobre els fluids per ajudar en la reorganització de tot el sistema circulatori. L’osteòpata amb el seu assessorament i tractament ajudarà a les dona embarassada a preparar-se pel part i la recuperació postpart.

 

Sessió 55′: 50€

Craneosacral
La Teràpia Craneosacral és una tècnica manual suau i profunda, basada en el principi de l’existència d’una pulsació rítmica subtil que emergeix en els teixits i fluids del nucli del cos denominat Impuls Rítmic Cranial. Aquest impuls pot ser percebut com un moviment respiratori subtil en totes les estructures del sistema craneosacral (encèfal, meninges, medul•la espinal, líquid cefalorraquidi, ossos cranials, vèrtebres, pelvis i sacre) i es transmet també a tots el òrgans i teixits corporals. La potència i la qualitat en que es transmet aquest impuls a tot l’organisme determina l’estat de salut i la vitalitat.

Com és una teràpia corporal suau i segura, és apropiada per persones de totes les edats, des de nens, avis, durant l’embaràs o post part, després d’una operació, un accident o una malaltia crònica. Pot ajudar en al•lèrgies, ansietat, dolor articular, asma, bronquitis, depressió, estrés, hiperactivitat, insomni, lesions esportives, migranyes, neuràlgies, problemes digestius, sinusitis…

Sessió 55′: 50€
Pack de 5 sessions: 225€

Teràpia estructural

«En cas de malaltia mireu primer la columna vertebral» (Hipòcrates, pare de la medicina moderna)

Quan patim fatiga, desànim o dolences físiques com ara ciàtica, lumbàlgia, dolor de ronyons, dolor d’esquena, dolor cervical, mal de cap, migranya, vertigen o fibromiàlgia, generalment és a causa d’un desequilibri de la columna vertebral.

Els nervis de tot el cos es connecten al cervell a través de la medul·la espinal. Quan es produeix un desviament de les vèrtebres -escoliosi, cifosi o lordosi-, el sistema nerviós deixa de funcionar correctament i produeix molèsties, dolor en qualsevol part del cos, malestar, desànim o fins i tot depressió.

La Teràpia Estructural consisteix a restablir l’equilibri de l’estructura del cos fent que, d’una banda el sistema nerviós torni a treballar sense interferències i que, de l’altra, desaparegui el dolor.

Aquesta teràpia no invasiva és compatible amb qualsevol tractament mèdic i farmacològic.

Preu:       1 visita: 45€        Següents: 35€

 

Tècnica metamòrfica

És una eina de transformació personal basada en la reflexologia que es practica a les zones reflexes de la columna vertebral localitzades en els peus, les mans i al cap tot aplicant un suau massatge semblant a una carícia. Al ser aplicada aquesta tècnica s’alliberen els bloquejos energètics que es van produir en l’etapa prenatal, durant l’embaràs, el naixement i en el desenvolupament del part i que marquen les pautes emocionals subconscients que determinen la nostra manera d’estar, actuar i reaccionar.

A través d’aquesta teràpia, la força essencial de la vida de la persona allibera les energies que es trobaven bloquejades i s’afavoreix el procés de sanació de la ment, el cos i l’esperit.

Sessió 55′: 50€
Aquest tractamente està inclòs en els circuits BENESTAR EMOCIONAL i PER EMBARASSADES

 

Clàssiques

Flors de bach

Les Flors de Bach són una sèrie de 38 essències naturals extretes de flors silvestres de la regió de Gales, a Anglaterra. Les seves propietats curatives van ser descobertes pel metge galès Edward Bach entre els anys 1926 i 1934.
Bach definia la malatia com un desequilibri emocional produida en el camp energètic de l’èsser viu. Si aquest desequilibri continua durant un cert temps sense tractament, es produeix la malaltia en el cos físic. Ell afirmava que la malaltia és una mena de consolidació d’una actitud mental i només és necessari tractar aquesta actitud per tal que la malaltia desaparegui.

Es recomana per qualsevol persona de qualsevol edat, desde nadons fins a ancians poden prendre Flors de Bach. No tenen contraindicacions amb cap altre medicament o teràpia. S’apliquen a pacients amb qualsevol tipus de problemes físics, psíquics o emocionals. Fins i tot es poden aplicar a plantes i a animals. És una teràpia reconeguda d’utilitat per la Organització Mundial de la Salut (OMS).

Primera consulta i tractament: 70€
Sessions següents: 50€

Naturopatia i nutrició

Com la mateixa paraula indica, la Naturopatia és el tractament de les malalties de forma natural, utlitzant les propietats de les plantes, de l’aigua, del fang, del sol, de l’alimentació, suplements, etc. i de tècnicas como la Iridiologia (avaluació i observació de l’iris) Dietètica i Nutrició Ortomolecular. A la consulta el terapeuta avalua el tipus de vida (emocions, alimentació, treball, exercici, oci, estat físic, i altres aspectes) del consultant i l’assessora per tal de fer aquells canvis que tindran un impacte favorable a la seva salut

Els tractaments són a base de fitoteràpia (plantes) canvis dietètics, suplements de minerals, oligoelements i vitamines, recomanacions de desintoxicació, consells d’exercici, i tot allò que pugui ajudar a la persona a aconseguir els seus objectius de benestar.

Consulta que consisteix en:
· Assessorament nutricional
· Recomanacions de Fitoteràpia
· Anàlisi de Terreny Dominant IOMET
· Diagnòstic per Iridiologia

Primera consulta: 70€
Sessions següents: 50€
Aquest tractament està inclòs en el circuit SILUETA

Orientació i Suport Integral

Avui dia hi ha una extensa llista de mètodes de Diagnòstic i Tècniques Naturals que, sumat a les recomanacions de tercers no vinculats a l’àrea de la salut, confonen i desorienten molt a les persones respecte a quines teràpies utilitzar, a causa que moltes vegades desconeixen els fonaments i beneficis d’aquests recursos alternatius.

La Infermeria Holística es centra en els aspectes holístics com a eix d’actuació, és a dir considera l’individu com un tot, integrat amb el seu cos, la seva ment i el seu esperit. Això la posiciona com una disciplina independent i l’acosta a una dimensió molt humana, de la qual es deriven els conceptes de cura integral i el concepte de l’ésser humà com un tot.

Els Professionals d’Infermeria Holística, donen cures globals i integrals a les persones i apliquen i complementen diferents disciplines i tècniques derivades de les Medicines no convencionals, és a dir Medicines bioenergètiques, Medicina Natural, Medicina Ortomolecular, Medicina Quàntica, etc.

En aquesta consulta expliquem i proposem les millors opcions terapèutiques en cada cas en particular tant en els mètodes de Diagnòstic com de Teràpies Holístiques i tractaments convencionals o alternatius.
Aquesta consulta inclou el BODY ANALYZER, que és un mètode de Diagnòstic de Biorresonància Quàntica, on s’obté centenars de dades del cos en qüestió de minuts sense extracció de sang ni proves invasives. Això permet fer una avaluació immediata i més exacta per així donar amb més certesa els suggeriments generals i específics en cada cas, especialment les recomanacions dietètiques, que són la base del tractament Natural.

 
Primera consulta: 80€
Sessions següents: 50€
 

 

Reiki Usui / Cristal Reiki

Reiki és una teràpia holística reconeguda per la OMS (organització mundial de la salut)

Es basa en la canalització i transmissió d’energia vital a través de la imposició de mans, harmonitza a l’ésser humà a nivell físic, mental, emocional i espiritual.

Tothom pot rebre Reiki, és una tècnica segura sense efectes secundaris ni contraindicacions.

Compatible amb qualsevol altra teràpia o tractament ja que actua potenciant el seu efecte i millorant la qualitat de vida de qui rep les sessions de Reiki.

Sessió 55′: 50€

CRISTAL REIKI

Cristal Reiki es un sistema independiente de Reiki en el cual se utilizan los minerales, cristales y piedras para potenciar el efecto de canalización de energía a través de las manos y de los cristales. Este sistema de Reiki se basa en su propia simbología y en las propiedades energéticas de los cristales.

Esta terapia se suele combinar con otro tipo de terapias complementarias como  Reiki (otros tipos), Cristaloterapia y Aromaterapia.

 

Beneficios:

–     Alivia dolencias físicas

–     Promueve el balance entre la mente, el cuerpo, las emociones y el espíritu

–     Promueve la comunicación y el crecimiento personal

–     Reduce el estrés y promueve la relajación

–     Promueve el amor propio y la sanación personal

Sessió 55′: 45€

Cristaloterapia

La Cristaloterapia (también llamada Gemoterapia) es una terapia complementaria que se basa en la utilización de  los minerales, cristales y piedras para regular el estado energético, emocional y físico de la persona, al actuar sobre el campo bioenergético (aura) y sus centros energéticos (chakras). El aura es la envoltura biomagnética sutil que rodea al cuerpo físico y contiene distintas capas o cuerpos sutiles que se corresponden con el estado físico, emocional, mental y espiritual de las personas. Los cristales canalizan la energía, equilibran y armonizan todo el campo bioenergético de la persona. Esta terapia se suele combinar con Reiki y Aromaterapia.

 

Beneficios:

–     Equilibra las emociones

–     Clarifica la mente

–     Descarga tensión muscular

–     Protege energéticamente

–     Genera un equilibrio energético

–     Limpia el aura y los chakras

–     Alivio de dolencias e inflamaciones

Sessió 55′: 45€

Altres

Consulta Ayurveda

A partir d’un motiu de consulta, el professional avalua els aspectes de la persona relacionats a nivell físic, mental, psicològic i espiritual. A partir d’aquí, s’ofereixen diferents recursos des de la perspectiva ayurvèdica a nivell d’alimentació, hàbits de vida, preparats ayurvèdics de plantes medicinals i diferents tècniques manuals com el massatge Abhyanga, el Udvartana, el Shirodhara, Nasya, Karna poorana…
La visita inclou un informe amb els aspectes más importants de la sessió i una explicació detallada de les pautes establertes.

Numerologia terapèutica

La Terapia de Numerología de Base 9 y Base 22, es un método probado, completo y muy detallado, con el cual podrás conocer tu “Camino de Vida” así como el abanico completo de tu personalidad, aplicado a las diferentes áreas de tu existencia: familia, pareja, trabajo, salud… Te será igualmente muy útil para encontrar las adecuadas herramientas para resolver tus conflictos personales, reforzar tus espacios débiles y descubrir como corregir los comportamientos que te generan dolor.

Pero quizás lo más bonito de esta terapia es su aspecto preventivo aplicado a nuestras relaciones con nuestros hijos, ya sean niños o adolescentes, con nuestra pareja, con un familiar o cualquier otra persona. Con esta herramienta podrás entender por qué aquella persona es como es, por qué se comporta así. Descubrirás lo qué puedes hacer para potenciar sus puntos fuertes y acompañarla de la mejor manera en su camino. Así como comprender la dinámica de la relación en sí misma.

Para llevar a cabo la visita solo hace falta tu fecha de nacimiento y el nombre completo tal y como sale en el acta de nacimiento de aquellos que haya que tratar.

Sessió: 70€

Mesoteràpia

La mesoteràpia és sens dubte el millor tractament per a combatre la cel·lulitis i la grassa localitzada. Actualment, gràcies a l’evolució de la tecnologia, s’ha convertit en una tècnica senzilla i eficaç.

La mesoteràpia consisteix en la infiltració subcutànea de productes homeopàtics, de manera que sense efectes secundaris s’aconsegueix tractar el problema de la cel·lulitis. El procediment és senzill, ràpid i sense contraindicacions. Tant sols 15 minut són suficients per aplicar el tractament.

El secret de l’efectivitat d’aquesta tècnica recau en bona part en els productes que s’apliquen. A Shen Girona només treballem amb laboratoris homeopàtics de gamma alta, de tal manera que amb molt poques sessions es noten canvis importants, i visibles!

És una teràpia recomanable en cas de:

– Cel·lulitis
– Per reduir el volum corporal en zones localitzades
– Per millorar la qualitat de la pell
– Per eliminar retenció de líquids

Primera consulta + dieta: 70€
Sessions següents: 30€
Pack de 5 sessions: 125€
Mesoteràpia + Reflexologia: 50€
Aquest tractament està inclòs en el circuit SILUETA

Teràpia neural

Contacta per a més informació

Quàntiques

SAAMA

SAAMA ÉS UNA TERÀPIA EXTRAORDINÀRIA per a corregir problemes que tenen la seva arrel en experiències  o emocions recents o antigues que han quedat estancades en algun lloc del cos. Aquestes emocions formen una mena de “dics” als Meridians Energètics d’Acupuntura bloquejant el lliure fluir del Qi i produeixen una gran varietat de trastorns de la salut.

Amb la teràpia Saama de SOMUN, detectem aquests dics o bloquejos i els desfem per tal que el Qi flueixi de manera sana per tot l’organisme. La persona que rep aquesta teràpia no ha de fer res en especial, només relaxar-se a la camilla. Es tracta d’una tècnica molt suau i amable amb el cos i és compatible amb qualsevol tractament mèdic, farmacològic o energètic.  A l’acabar la sessió es pot saber exactament què s’ha corregit i d’on venia el problema.

Primera consulta: 100€
Sessions següents: 50€
Aquest tractament està inclòs en els circuits BENESTAR EMOCIONAL, SILUETA, FERTILITAT i PER EMBARASSADES

Revisió energètica

Com sabem si l’energia flueix bé en el nostre cos, o si està bloquejada?
Et proposem una solució per recuperar força i energia amb una revisió energètica completa.

Durant la sessió es comprova:
– l’Aura, per determinar si hi ha fisures obertes
– Es revisen els 7 xacres principals que estiguin alineats, oberts i funcionals
– Revisió dels 12 principals Meridians, els dos Meridians Du- Mai i Ren- Mai, comprovant que no hi hagi cap bloqueig o fuita
– Comprovació de si hi ha energies discordants en el camp energètic
– Comprovar cada vèrtebra per detectar Camps Discordants.
– Revisar que no existeixin Murs Invisibles d’Emocions Antigues a glàndules, òrgans, músculs, etc.
– Potenciar els Camps febles, que puguin se insuficients.

Primera consulta: 100€
Sessions següents: 50€

TIR

TIR, Tecnología Inmaterial de la Realidad

La nueva terapia de Activación de lo individual a lo colectivo

¿Sabías que mientras tu mente se entretiene con el último smartphone, tus células aún siguen programadas para sobrevivir en la época de las cavernas? ¿Y que desde este condicionamiento resuelves cada área de tu vida? Es hora de un intercambio directo con esa inteligencia que se expresa a través de nuestra biología y la del planeta, y TIR fue diseñada con este fin.

TIR te invita a resolver esa enorme brecha entre mente y biología, entre lo que crees y lo que realmente eres, para que accedas a un Conocimiento más profundo de la Realidad. TIR te ayudará a sanar, a crecer en tus relaciones, a realizarte en las diferentes áreas de tu vida, a cambiar tu percepción de las cosas y a respetar tus procesos. TIR es capaz de debilitar la conexión con información vieja que arrastras y que frena tu crecimiento. En definitiva, TIR es un pasaje desde la sanación hacia la evolución, desde lo individual a lo colectivo.

La información que TIR nos hace llegar tiene distintas aplicaciones y niveles de integración. El objetivo, tanto en sesiones particulares como cliente o en cursos de introducción como alumno, es guiarte paso a paso en este proceso. Todo el mundo que así lo desee o necesite puede recibir un tratamiento con la TIR o participar en los cursos y beneficiarse igualmente de este Conocimiento.

 

Primera consulta: 100€
Sessions següents: 50€

Tests

Quantum body analyzer

Què és el QBA?

És una eina que pot mesurar, detectar i prevenir els desequilibris abans que aparegui el símptoma o la malaltia. És ràpid, indolor i no invasiu.

És un analitzador del cos humà. És un sistema d’alta tecnologia que a través de la biorresonància, permet obtenir informació detallada de l’estat de salut de les persones sense necessitat de processos invasius ni proves complexes. Simplement sostenint un sensor amb el palmell de la mà i en pocs minuts s’obté un complet informe.

El seu gran avantatge és que detecta situacions de salut de risc abans que aparegui el desequilibri o la malaltia, convertint-se en una important eina de prevenció.

En què es basen els Principis de l’Anàlisi?

Les cèl·lules del cos i la sang en el seu procés de divisió i renovació cel·lular es mouen a altes velocitats emetent ones i senyals electromagnètiques. Aquestes senyals representen un estat específic del cos humà i seran diferents conforme un estat normal o alterat que es tradueix en una anàlisi quàntic, ràpid i precís de diferents sistemes, òrgans i altres elements. Així podem obtenir informació sobre les tendències de riscos i/o problemes de salut.

Quins són els principals elements d’Anàlisi?

Aquests ascendeixen a més de 30 i inclouen entre d’altres:

– Condició Cardiovascular, Neurocerebral, Gastrointestinal (fetge, pàncrees, vesícula, estómac, intestins), Pulmonar, Renal, Reproductor (mames, pròstata), Reuma, Sistema immunològic, etc.

– Densitat Mineral òssia i tendència a patiments ossis.

– Nivells Vitamines, Oligoelements i Col·lagen

– Presència de Tòxics, Metalls Pesats i Al·lèrgies.

– Nivells Insulina, Glucosa, Colesterol, condició física i de pH.

– Condició de Meridians d’Acupuntura

Quina és la utilitat del QBA?

És una gran eina complementària de les Teràpies Naturals ja que tracten a persones, no a les malalties al ser enfocaments holístics de la salut i es dirigeixen més a les causes abans que els símptomes. Es centren més en l’etapa de prevenció que de la curació i utilitzen en el seu benefici la capacitat de curació i autoregulació innates del cos.

El QBA té alguna contraindicació?

En general no té cap contraindicació.
En dones embarassades no és efectiu i en nens només detecta nivells de Vitamines.

Qui realitza el Procediment QBA a SOMUN?

La Infermera Oncòloga, Naturista i Terapeuta Holística Cecilia Toro realitza el procediment i a més complementa la consulta amb una a interpretació detallada de l’informe tant al pacient com al familiar (en cas necessari) i dóna els consells i suggeriments necessaris segons els resultats per millorar els aspectes en desequilibri, potenciar els favorables i educació d’una nutrició/alimentació saludable per a una millor qualitat de vida. A més suggereix acudir als especialistes de la salut i/o altres terapeutes en cas necessari.

1ª consulta amb diagnòstic i tractament: 80€
Sessions següents: 50€
Aquest tractament està inclòs en el circuit SALUT

Intolerancies alimentàries

La intolerància o sensibilitat a un aliment és la causa de molts problemes crònics. La intolerància és més sutil que l’al·lèrgia i per això és el que anomenem “un enemic silenciós”.

Fer aquest estudi, pot ser útil en cas de presentar símptomes com ara:

 • Rendència a augmentar de pes
 • Problemes digestius (sensació de pesadesa, gasos, estrenyiment, diarrea crònica…)
 • Problemes dermatològics (eczemes, dermatitis…)
 • Problemes respiratoris (rinitis, asma)
 • Mals de cap, dolors articulars, musculars, hiperactivitat infantil,

Les cinc modalitats de l’estudi són:

 • PANELL BÀSIC: on es revisen els 88 aliments de la dieta mediterrània
 • PANELL COMPLET: que revisa 132 aliments d’una dieta completa
 • PANELL OVO-LÀCTEO VEGETARIÀ : que revisa 155 aliments de dieta ovo-làctia-vegetariana i inclou 10 aditius alimentaris
 • PANELL SUPERCOMPLET: on es revisen 206 aliments de dieta completa i 10 aditius alimentaris

El test consisteix en una prova de laboratori, on es valora la capacitat de resposta no al·lèrgica que el sistema immunològic d’algunes persones desencadena de forma específica davant de certs aliments. Aquí al centre es realitza una petita extracció de sang que s’envia al laboratori, i posteriorment ens arriben els resultats que comentarem de forma personalitzada, i acompanyarem d’orientacions per a fer les modificacions necessàries per a millorar l’estat de salut.

Panell bàsic: 88 aliments de dieta mediterrània: 200€
Panell complet: 132 aliments dieta completa: 250€
Panell complet vegetarià: 155 aliments ovo-làctia-vegetariana + 10 aditius: 270€
Panell supercomplet: 206 aliments dieta completa + 10 aditius: 295€