Teràpia estructural

«En cas de malaltia mireu primer la columna vertebral» (Hipòcrates, pare de la medicina moderna)

Quan patim fatiga, desànim o dolences físiques com ara ciàtica, lumbàlgia, dolor de ronyons, dolor d’esquena, dolor cervical, mal de cap, migranya, vertigen o fibromiàlgia, pot estar relacionat amb un desequilibri de la columna vertebral.

Els nervis de tot el cos es connecten al cervell a través de la medul·la espinal. Quan es produeix un desviament de les vèrtebres -escoliosi, cifosi o lordosi-, el sistema nerviós deixa de funcionar correctament pot produir molèsties, dolor en qualsevol part del cos, malestar o desànim.

La Teràpia Estructural consisteix a restablir l’equilibri de l’estructura del cos fent que, d’una banda el sistema nerviós torni a treballar sense interferències i que, de l’altra, desaparegui o redueixi el dolor.

Aquesta teràpia no invasiva és compatible amb qualsevol tractament mèdic i farmacològic, i en cap cas el substitueix. 

Preu:       1 visita: 45€        Següents: 35€

 

Tècnica metamòrfica

És una eina de transformació personal basada en la reflexologia que es practica a les zones reflexes de la columna vertebral localitzades en els peus, les mans i al cap tot aplicant un suau massatge semblant a una carícia. Al ser aplicada aquesta tècnica s’alliberen els bloquejos energètics que es van produir en l’etapa prenatal, durant l’embaràs, el naixement i en el desenvolupament del part i que marquen les pautes emocionals subconscients que determinen la nostra manera d’estar, actuar i reaccionar.

A través d’aquesta tècnica, la força essencial de la vida de la persona allibera les energies que es trobaven bloquejades i pot afavorir i acompanyar altres processos terapèutics.

Sessió 55′: 50€

Tapping

Contacta per a més informació

Sessió 55′: 50€

Reiki Usui / Cristal Reiki

Reiki és una teràpia holística reconeguda per la OMS (organització mundial de la salut)

Es basa en la canalització i transmissió d’energia vital a través de la imposició de mans, harmonitza a l’ésser humà a nivell físic, mental, emocional i espiritual.

Tothom pot rebre Reiki, és una tècnica segura sense efectes secundaris ni contraindicacions.

Compatible amb qualsevol altra teràpia o tractament ja que actua potenciant el seu efecte i millorant la qualitat de vida de qui rep les sessions de Reiki.

Sessió 50′: 30€

CRISTAL REIKI

Cristal Reiki es un sistema independiente de Reiki en el cual se utilizan los minerales, cristales y piedras para potenciar el efecto de canalización de energía a través de las manos y de los cristales. Este sistema de Reiki se basa en su propia simbología y en las propiedades energéticas de los cristales.

Esta terapia se suele combinar con otro tipo de terapias complementarias como  Reiki (otros tipos), Cristaloterapia y Aromaterapia.

 

Beneficios:

–     Alivia dolencias físicas

–     Promueve el balance entre la mente, el cuerpo, las emociones y el espíritu

–     Promueve la comunicación y el crecimiento personal

–     Reduce el estrés y promueve la relajación

–     Promueve el amor propio y la sanación personal

Sessió 55′: 45€

Cristaloterapia

La Cristaloterapia (también llamada Gemoterapia) es una terapia complementaria que se basa en la utilización de  los minerales, cristales y piedras para regular el estado energético, emocional y físico de la persona, al actuar sobre el campo bioenergético (aura) y sus centros energéticos (chakras). El aura es la envoltura biomagnética sutil que rodea al cuerpo físico y contiene distintas capas o cuerpos sutiles que se corresponden con el estado físico, emocional, mental y espiritual de las personas. Los cristales canalizan la energía, equilibran y armonizan todo el campo bioenergético de la persona. Esta terapia se suele combinar con Reiki y Aromaterapia.

 

Beneficios:

–     Equilibra las emociones

–     Clarifica la mente

–     Descarga tensión muscular

–     Protege energéticamente

–     Genera un equilibrio energético

–     Limpia el aura y los chakras

–     Alivio de dolencias e inflamaciones

Sessió 55′: 45€

Flors de bach

Les Flors de Bach són una sèrie de 38 essències naturals extretes de flors silvestres de la regió de Gales, a Anglaterra. Les seves propietats van ser descobertes pel metge galès Edward Bach entre els anys 1926 i 1934.
Bach definia la malatia com un desequilibri emocional produida en el camp energètic de l’èsser viu. Si aquest desequilibri continua durant un cert temps sense tractament, es produeix la malaltia en el cos físic. 

Es recomana per qualsevol persona de qualsevol edat, desde nadons fins a ancians poden prendre Flors de Bach. No tenen contraindicacions amb cap altre medicament o teràpia. S’apliquen per acompanyar en tractaments de problemes físics, psíquics o emocionals. Fins i tot es poden aplicar a plantes i a animals. 

Mai substitueixen cap tractament mèdic. 

Primera consulta i tractament: 70€
Sessions següents: 50€

Registres Akáshics

Els registres Akáshics és el  lloc on hem escrit la història personal de cada una de les nostres  ànimes tornades a la Terra.

Podem imaginar els registres Akáshics com una gran biblioteca on cadascú hi te els seus llibres de vides passades, el terapeuta ens acompanyarà a trobar aquests llibres.

Accedir als nostres registres ens pot ajudar en el nostre creixement personal.

La informació que se’ns facilita ens permet aconseguir una major comprensió de les coses que ens passen, dels patrons que se’ns repeteixen  i de tot allò que ens causa sofriment, permetent-nos d’aquesta manera, superar els obstacles de forma més fàcil i de manera menys dolorosa.

Sessió 45′: 30€

Bioenergètica i Eneagrama

La tècnica Bioenergètica és un mètode que relaciona les expressions corporals, emocions i caràcter dels pacients i la seva estructura muscular i ens permet desbloquejar zones del cos humà carregades i rígides, ajudant a alliberar els sentiments i emocions que no troben una escapatòria apropiada.

La bioenergètica està pensada per a totes aquelles persones amb estrès, timidesa o inseguretats. A qui pateixi de tensions o contractures musculars cròniques que tinguin a veure amb la inadequada gestió de les emocions com la ira o la por.

En definitiva, aquesta tècnica pot ser molt útil per a tot tipus de somatitzacions entre les que es troben els dolors d’esquena o sobrecàrrega en coll i espatlles.

També si estàs atravessant una pèrdua o el fracàs d’algun projecte i et sents desorientat, confús o desmotivat. Aquest mètode t’ajudarà a recuperar la connexió amb tu mateix i a clarificar el teu projecte de vida.

Sessió 1h: 40€