Físiques/Energètiques

Teràpia estructural

«En cas de malaltia mireu primer la columna vertebral» (Hipòcrates, pare de la medicina moderna)

Quan patim fatiga, desànim o dolences físiques com ara ciàtica, lumbàlgia, dolor de ronyons, dolor d’esquena, dolor cervical, mal de cap, migranya, vertigen o fibromiàlgia, generalment és a causa d’un desequilibri de la columna vertebral.

Els nervis de tot el cos es connecten al cervell a través de la medul·la espinal. Quan es produeix un desviament de les vèrtebres -escoliosi, cifosi o lordosi-, el sistema nerviós deixa de funcionar correctament i produeix molèsties, dolor en qualsevol part del cos, malestar, desànim o fins i tot depressió.

La Teràpia Estructural consisteix a restablir l’equilibri de l’estructura del cos fent que, d’una banda el sistema nerviós torni a treballar sense interferències i que, de l’altra, desaparegui el dolor.

Aquesta teràpia no invasiva és compatible amb qualsevol tractament mèdic i farmacològic.

Preu:       1 visita: 45€        Següents: 35€

 

Tècnica metamòrfica

És una eina de transformació personal basada en la reflexologia que es practica a les zones reflexes de la columna vertebral localitzades en els peus, les mans i al cap tot aplicant un suau massatge semblant a una carícia. Al ser aplicada aquesta tècnica s’alliberen els bloquejos energètics que es van produir en l’etapa prenatal, durant l’embaràs, el naixement i en el desenvolupament del part i que marquen les pautes emocionals subconscients que determinen la nostra manera d’estar, actuar i reaccionar.

A través d’aquesta teràpia, la força essencial de la vida de la persona allibera les energies que es trobaven bloquejades i s’afavoreix el procés de sanació de la ment, el cos i l’esperit.

Sessió 55′: 50€

Tapping

Contacta per a més informació

Sessió 55′: 50€

Revisió energètica

Com sabem si l’energia flueix bé en el nostre cos, o si està bloquejada?
Et proposem una solució per recuperar força i energia amb una revisió energètica completa.

Durant la sessió es comprova:
– l’Aura, per determinar si hi ha fisures obertes
– Es revisen els 7 xacres principals que estiguin alineats, oberts i funcionals
– Revisió dels 12 principals Meridians, els dos Meridians Du- Mai i Ren- Mai, comprovant que no hi hagi cap bloqueig o fuita
– Comprovació de si hi ha energies discordants en el camp energètic
– Comprovar cada vèrtebra per detectar Camps Discordants.
– Revisar que no existeixin Murs Invisibles d’Emocions Antigues a glàndules, òrgans, músculs, etc.
– Potenciar els Camps febles, que puguin se insuficients.

Primera consulta: 100€
Sessions següents: 50€

Reiki Usui / Cristal Reiki

Reiki és una teràpia holística reconeguda per la OMS (organització mundial de la salut)

Es basa en la canalització i transmissió d’energia vital a través de la imposició de mans, harmonitza a l’ésser humà a nivell físic, mental, emocional i espiritual.

Tothom pot rebre Reiki, és una tècnica segura sense efectes secundaris ni contraindicacions.

Compatible amb qualsevol altra teràpia o tractament ja que actua potenciant el seu efecte i millorant la qualitat de vida de qui rep les sessions de Reiki.

Sessió 55′: 50€

CRISTAL REIKI

Cristal Reiki es un sistema independiente de Reiki en el cual se utilizan los minerales, cristales y piedras para potenciar el efecto de canalización de energía a través de las manos y de los cristales. Este sistema de Reiki se basa en su propia simbología y en las propiedades energéticas de los cristales.

Esta terapia se suele combinar con otro tipo de terapias complementarias como  Reiki (otros tipos), Cristaloterapia y Aromaterapia.

 

Beneficios:

–     Alivia dolencias físicas

–     Promueve el balance entre la mente, el cuerpo, las emociones y el espíritu

–     Promueve la comunicación y el crecimiento personal

–     Reduce el estrés y promueve la relajación

–     Promueve el amor propio y la sanación personal

Sessió 55′: 45€

Cristaloterapia

La Cristaloterapia (también llamada Gemoterapia) es una terapia complementaria que se basa en la utilización de  los minerales, cristales y piedras para regular el estado energético, emocional y físico de la persona, al actuar sobre el campo bioenergético (aura) y sus centros energéticos (chakras). El aura es la envoltura biomagnética sutil que rodea al cuerpo físico y contiene distintas capas o cuerpos sutiles que se corresponden con el estado físico, emocional, mental y espiritual de las personas. Los cristales canalizan la energía, equilibran y armonizan todo el campo bioenergético de la persona. Esta terapia se suele combinar con Reiki y Aromaterapia.

 

Beneficios:

–     Equilibra las emociones

–     Clarifica la mente

–     Descarga tensión muscular

–     Protege energéticamente

–     Genera un equilibrio energético

–     Limpia el aura y los chakras

–     Alivio de dolencias e inflamaciones

Sessió 55′: 45€

SAAMA

SAAMA ÉS UNA TERÀPIA EXTRAORDINÀRIA per a corregir problemes que tenen la seva arrel en experiències  o emocions recents o antigues que han quedat estancades en algun lloc del cos. Aquestes emocions formen una mena de “dics” als Meridians Energètics d’Acupuntura bloquejant el lliure fluir del Qi i produeixen una gran varietat de trastorns de la salut.

Amb la teràpia Saama de SOMUN, detectem aquests dics o bloquejos i els desfem per tal que el Qi flueixi de manera sana per tot l’organisme. La persona que rep aquesta teràpia no ha de fer res en especial, només relaxar-se a la camilla. Es tracta d’una tècnica molt suau i amable amb el cos i és compatible amb qualsevol tractament mèdic, farmacològic o energètic.  A l’acabar la sessió es pot saber exactament què s’ha corregit i d’on venia el problema.

Primera consulta: 100€
Sessions següents: 50€

Clàssiques

Flors de bach

Les Flors de Bach són una sèrie de 38 essències naturals extretes de flors silvestres de la regió de Gales, a Anglaterra. Les seves propietats curatives van ser descobertes pel metge galès Edward Bach entre els anys 1926 i 1934.
Bach definia la malatia com un desequilibri emocional produida en el camp energètic de l’èsser viu. Si aquest desequilibri continua durant un cert temps sense tractament, es produeix la malaltia en el cos físic. Ell afirmava que la malaltia és una mena de consolidació d’una actitud mental i només és necessari tractar aquesta actitud per tal que la malaltia desaparegui.

Es recomana per qualsevol persona de qualsevol edat, desde nadons fins a ancians poden prendre Flors de Bach. No tenen contraindicacions amb cap altre medicament o teràpia. S’apliquen a pacients amb qualsevol tipus de problemes físics, psíquics o emocionals. Fins i tot es poden aplicar a plantes i a animals. És una teràpia reconeguda d’utilitat per la Organització Mundial de la Salut (OMS).

Primera consulta i tractament: 70€
Sessions següents: 50€

Consulta Ayurveda

A partir d’un motiu de consulta, el professional avalua els aspectes de la persona relacionats a nivell físic, mental, psicològic i espiritual. A partir d’aquí, s’ofereixen diferents recursos des de la perspectiva ayurvèdica a nivell d’alimentació, hàbits de vida, preparats ayurvèdics de plantes medicinals i diferents tècniques manuals com el massatge Abhyanga, el Udvartana, el Shirodhara, Nasya, Karna poorana…
La visita inclou un informe amb els aspectes más importants de la sessió i una explicació detallada de les pautes establertes.

Primera consulta i tractament 60€

Sessions Següents 50€

Numerologia terapèutica

La Terapia de Numerología de Base 9 y Base 22, es un método probado, completo y muy detallado, con el cual podrás conocer tu “Camino de Vida” así como el abanico completo de tu personalidad, aplicado a las diferentes áreas de tu existencia: familia, pareja, trabajo, salud… Te será igualmente muy útil para encontrar las adecuadas herramientas para resolver tus conflictos personales, reforzar tus espacios débiles y descubrir como corregir los comportamientos que te generan dolor.

Pero quizás lo más bonito de esta terapia es su aspecto preventivo aplicado a nuestras relaciones con nuestros hijos, ya sean niños o adolescentes, con nuestra pareja, con un familiar o cualquier otra persona. Con esta herramienta podrás entender por qué aquella persona es como es, por qué se comporta así. Descubrirás lo qué puedes hacer para potenciar sus puntos fuertes y acompañarla de la mejor manera en su camino. Así como comprender la dinámica de la relación en sí misma.

Para llevar a cabo la visita solo hace falta tu fecha de nacimiento y el nombre completo tal y como sale en el acta de nacimiento de aquellos que haya que tratar.

Sessió: 70€