Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Constel·lacions familiars

12 Setembre, 2018 @ 7:00 pm - 8:30 pm

Gratuït

Amb Ainhoa Barquín Fernández

Aquesta tècnica ens posa en contacte amb la informació inconscient de situacions viscudes de la nostra història personal i familiar, amb els fets dels nostres avantpassats, emocions, sentiments, secrets familiars, patiments, amors, desamors… És a dir, ens ajuda a comprendre, a posar llum i alliberar dinàmiques de fidelitat inconscient que limiten la nostra vida.

A les sessions de constel·lacions, es dóna un enfocament terapèutic on es contempla que a l’interior de cada persona hi ha una part ferida per una experiència traumàtica que necessita ser transcendida i acompanyada, respectant el ritme de cada cas. El que sorgeix en l’espai de la constel·lació és únic i és bàsic que la persona que està fent el treball pugui integrar adequadament la informació. És per això que l’acompanyament que s’ofereix és molt respectuós i amorós.

Els representants que assisteixen al taller grupal de constel·lacions, tenen la oportunitat de fer un creixement personal i sanació. Això és possible ja que el treball amb les constel·lacions permet entrar en contacte amb aspectes interns, reconèixer, expressar i explorar patrons emocionals, transcendir el que sigui necessari i expandir els dons amb els que entrem en contacte.

El camp d’informació que es crea a les Constel·lacions Familiars és un camp de saviesa que ens permet aprendre en cada ocasió.

 

Ainhoa Barquín Fernández

Formada en Psicoterapia d’Integració i Reprocesament del Trauma, Constel·lacions Familiars, Pedagogia Sistèmica, Brainspotting, Expressió Artística com a recurs terapèutic, Kinesiologia – Kinegenealogia, Desprogramació Biològica, Hipnosis Eriksoniana, PNL i Reiki

Tallers grupals i sessions individuals de constel·lacions familiars per alliberar les fidelitats inconscients amb un enfoc Humanista Integratiu, amb especial atenció al Reprocesament del Trauma.

Mostra els detalls

Data:
12 Setembre, 2018
Hora:
7:00 pm - 8:30 pm
Cost:
Gratuït

Recinte