Aquesta tècnica ens posa en contacte amb la informació inconscient de situacions vívides de la nostra història personal i familiar, amb els fets ocorreguts als nostres avantpassats, emocions, sentiments, secrets familiars, patiments, amors, desamors… Es a dir, ens ajuda a comprendre, a posar llum i alliberar dinàmiques de fidelitat inconscient que limiten la nostra vida.

A les sessions de constel·lacions, es dóna un enfocament terapèutic on es contempla que a l’interior de cada persona hi ha una part danyada per una experiència traumàtica que necessita ser transcendida i acompanyada, respectant el ritme cada cas. El que sorgeix en l’espai de la constel·lació passa més enllà dels participants i l’important és que la persona que està fent el treball pugui integrar adequadament la informació. És per això que l’acompanyament que s’ofereix és molt respectuós i amorós.

Els representants que assisteixen al taller grupal de constel·lacions, tenen una oportunitat única de desenvolupament personal i sanació. Això és possible ja que les constel·lacions ens permet entrar en contacte amb aspectes interns, reconeixement patrons emocionals, explorar-los, expressar-los, transcendir el que sigui necessari i expandir els dons amb els que entrem en contacte.

El camp d’informació que es crea a les Constel·lacions Familiars és un camp de saviesa que ens permet aprendre en cada ocasió.

Dirigit per Ainhoa Barquín 610 726 425

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *