Sobre Mi

Dona i mare de familia, independent i emprenadora, psicòloga sanitària de professió i vocacional. Creadora del projecte Somun. 

Des de molt jove té molt clar a què es vol dedicar. Posar-se al servei de les persones i acompanyar-les davant les dificultats és un impuls instintiu i motivador que no pot ignorar.  

En la seva etapa universitària, treballa a temps parcial en diferents llocs, adquirint experiència amb el tracte amb les persones i iniciant els primers contactes en el món laboral.

Tan bon punt assoleix la llicenciatura, i després d’haver treballat en el camp dels recursos humans i l’educació; entra de ple i de forma autònoma dins el rol terapèutic-sanitàri. Fa psicoteràpia individual mentre es segueix formant amb cursos d’especialització i amb altres tècniques naturals, com és el cas del quiromassatge. 

Al 2015 crea el primer centre de teràpies, i treballa en els seus propis projectes, alhora que presta els seus serveis a altres centres o organitzacions sanitàries. Amb una actitud sempre inquieta i unes ganes d’aprendre insaciables, es postgradua en Psicoteràpia Integradora i Teràpia breu estratègica al IESP de Barcelona mentre porta casuístiques al seu centre.  Aquesta etapa on ja està formada en diferents tècniques (psicològiques i naturals) li permet experimentar i alhora comprovar, a través dels clients, com s’incrementen els beneficis terapèutics treballant des d’una visió integradora, unint diferents tècniques de les teràpies alternatives amb la psicoteràpia. Durant uns quants anys, creix acompanyant processos de diferent índole, aprén i obre camí a una nova forma d’intervenir des d’aquesta visió holística, que per aquella època era pionera.

Al 2018, funda Somun, amb la seva companya i amiga Sònia Torres. Actualment, contínua en solitari dirigint el seu projecte, amb l’experiència acumulada i amb la mateixa il·lusió i motivació que tenia als seus inicis. 

Curriculum Vitae: 

Llicenciada en Psicologia per UdG col.16184

Postgrau en Psicoteràpia Integradora per IESP de Barcelona
Postgrau en Teràpia Breu estratègica per IESP de Barcelona.
Experta en Tècniques grupals. Cursos d’especialització en terapia de parella. 

C.A.P. (Certificat d’aptituds psicopedagògiques)
Quiromassatge per Quitema

Formació en diverses Tècniques Naturals: Tapping, metamòrfica, flors de bach, auriculoteràpia…

630962894