Ens coneixem des de ben petites, i tot i que hi ha hagut períodes de certa distància, sempre hem mantingut el contacte i sabut l’una de l’altra. Amb el pas dels anys, hem anat construint una bonica i ferma amistat, basada en la sinceritat, la confiança i l’acceptació, cosa que ens ha requerit tenir una gran comunicació a tots nivells.  

Professionalment, als 18 anys, cada una va escollir la seva vocació dins del món de la salut, formant-se i aprenent en l’àmbit específic que més la motivava. Amb recorreguts diferents i complementaris, fa uns 14 anys, els nostres camins laborals es troben i tenim la gratificant oportunitat de compartir experiències i coneixements que ens enriqueixen com a terapeutes i també com a persones.  

Aquesta etapa ens permet experimentar i alhora comprovar, a través dels nostres clients, els beneficis terapèutics que hi ha al treballar des d’una visió integradora, unint diferents tècniques de les teràpies alternatives amb la psicoteràpia. Durant uns quants anys, ens formem conjuntament ampliant coneixements. Creixem, acompanyem, aprenem l’una de l’altra i obrim camí a una nova forma d’intervenir des d’aquesta visió holística, que per aquella època era pionera.  

Després d’uns 5 anys de camí laboral independent, al 2018, els nostres recorreguts es tornen a unir i cobren sentit amb el projecte SOMUN. Amb il·lusió, motivació i amb més consciència que mai, novament volem oferir tota la nostra experiència i coneixements renovats posant-los al servei pel benestar, creixement i evolució personal. 

Tot i tenir formes de treballar i algunes perspectives terapèutiques diferents però compatibles, compartim el més important: l’interès pel benestar de les persones, concebre l’ésser humà  com un TOT integrat i amb un gran potencial de canvi, i, entre d’altres coses, diferents valors personals com són l’optimisme, la honestedat i claredat, el respecte per les creences i els ritmes, la constància i responsabilitat… Tot plegat és important perquè un projecte d’aquest propòsit surti endavant de forma eficient i efectiva.  

Estem enormement agraïdes a tots i totes els que heu confiat i seguiu confiant amb nosaltres permetent que la nostra tasca tingui sentit i ens sigui gratificant. Seguirem aprenent i evolucionant al teu costat per donar resposta a les teves necessitats.  

Gemma Vidó
TERAPEUTA COORDINADORA

Llicenciada en Psicologia per UdG col.16184

Postgrau en Psicoteràpia Integradora per IESP de Barcelona
Postgrau en Teràpia Breu estratègica per IESP de Barcelona.
Experta en Tècniques grupals.
C.A.P. (Certificat d’aptituds psicopedagògiques)
Quiromassatge per Quitema

Formació en diverses Tècniques Naturals.

630962894 

Sònia Torres
TERAPEUTA COORDINADORA

Diplomada en Infermeria. Postgrau d’Infermeria Quirúrgica. Màster en Infermeria Naturista (Dietètica i Naturopatia).
Bioneuroemoció (docent de l’Enric Corbera Institute). Psicosomàtica Clínica (de Salomon Sellam). Teràpia Atàvica. Numerologia Terapèutica.
Medicina Tradicional Xinesa (Acupuntura). Quiromassatge, Drenatge limfàtic, Reflexologia Podal, Massatge Ayurveda.
Flors de Bach. Tècnica Metamòrfica. Teràpia Neural. Mesoteràpia.

661560598