Psicoteràpia Integradora individual

ACOMPANYAMENT I ORIENTACIÓ

A vegades ens sentim perduts o sols, davant de fets traumàtics o simplement fets del dia a dia.

Nosaltres t’acompanyem i orientem per poder exterioritzar i canalitzar emocions, acceptar situacions, augmentar en recursos i habilitats, prendre decisions i resoldre eficientment conflictes.

Acompanyem en processos de dol i en situacions traumàtiques i de transcisió.

CREIXEMENT PERSONAL

A altres països, tenir el teu psicoterapeuta per a mantenir a ratlla la salut psíquica i emocional és tan habitual com aquí tenir el metge de capçalera.

Hi ha moltes persones que ens venen a veure cada cert temps, per mantenir un benestar emocional i equilibri psíquic saludable. No ens cal patir una malaltia o un malestar intens per demanar consultar un psicòleg, simplement el podem visitar per augmentar l’autoestima, adquirir habilitats socials, prendre decisions o augmentar la qualitat de vida i creixer personalment.

PROBLEMES D’ANSIETAT I AFECTIUS

Quan ens sentim ansiosos i/o tristos, els nostre cos ens està avisant que alguna cosa no funciona, que hem de canviar de rumb i fer quelcom diferent, sovint, si no fem cas a aquests primers símptomes, podem acabar desenvolupant un trastorn arribant a un patiment tan extrem que ens inhabilita en el dia a dia i crea una gran desadaptació.

L’Ansietat es pot manifestar de moltes formes diferents, des de agitació mental, insomni, taquicardia, preocupació constant, pors…a simptomes més físics com: dolors abdominals, cefaleas, contractures, males digestions…

Sigui el que sigui el símptoma, si et sents nervios/a o deprimit/da demana ajuda  per obtenir els recursos necessaris i començar a canviar allò que ho provoca i/o manté.

Ajudem a persones amb trastorns d’ansietat i afectius: com fòbia, pànic, agorafòbia, ansietat generalitzada, estrès, depressió, distímia, trastorn bipolar, TOC… i a persones que han sabut identificar alguns símptomes a temps i que no han arribat a desenvolupar el trastorn.

Psicoteràpia Evolutiva de parella

Cada vegada més, a la nostra cultura, augmenta la simptomatologia individual causada per crisis i problemes en les relacions de parella. Per altra banda, el malestar intrapersonal i la propia capacitat de vincular-se (entre altres habilitats) incideix directament en la possibilitat de tenir relacions satisfàctories i sanes. 

El patiment en la parella es pot cronificar generant cada cop més dinàmiques patològiques i desadaptades; on les conseqüències negatives s’expendeixen més enllà dels membres de la parella; com els fills, feina, altres relacions…

​A SOMUN ajudem a les parelles a ser més conscients i resolutives, a  desenvolupar una comunicació més eficaç, honesta i lliure.

Incentivem i potenciem nous recursos per resoldre situacions de conflicte i acompanyem a evolucionar junts, cap a una relació equilibrada i plena. 

Connexió i Intimitat Conscient en Parella

La benvinguda a un espai de consciència, intimitat i connexió profunda en parella.

Acompanyem a les parelles en sessions pel benestar del seu vincle íntim i la seva comunicació afectiva, a nivell corporal, verbal i energètic.

Cultivem un espai de presència, on incrementem la connexió amb la parella i la pròpia auto connexió, a través d’exercicis de respiració, massatges, PNL i meditació.

Aquesta experiència pot interessar a aquelles parelles que volen sanar patrons i vincles, amb un acompanyament terapèutic, així com parelles que volen seguir cuidant del seu benestar, amb un acompanyament de manteniment holístic.

Els beneficis d’aquesta experiència, ja sigui puntual o continuada, són: consciència corporal, circulació de l’energia vital i sexual, gestió emocional, intimitat, complicitat, comunicació…

Sessió 2h30′: 200€

Pack 3 sessions: 500€

Psicoteràpia familiar Integradora

Unes relacions familiars satisfactòries són molt importants per la salut psíquica de les persones, malauradament, a vegades, això no és tan senzill d’aconseguir.

En totes les relacions hi ha conflictes i discrepàncies, el problema apareix quan no tenim recursos per fer-los front d’una forma adaptativa.

El símptoma pot aparèixer en un membre de la família, però a vegades és generat i mantingut per una dinàmica de relacions familiars instaurada entre els membres que no li és saludable a cap d’ells.

Nosaltres treballem per fer conscient els rols familiars i la conseqüència d’aquests, per facilitar la comunicació útil entre els membres, per acompanyar i ajudar en pautes educatives, per fer front a traumes familiars del passat…etc, en definitiva, ajudem a assolir la millor relació familiar que es pugui tenir, afavorint  benestar a tots els membres de la família.

Psicoteràpia Infanto-juvenil

Unes Treballem conjuntament amb nen i família els pensaments, les emocions i la conducta d’una manera completa, per tal que els nens puguin manegar de manera eficaç el que senten, sempre d’acord amb la seva edat i característiques.  És important ensanyar-los que les les seves emocions estan determinades pel que pensen i, que el seu comportament, es deu també a aquests pensaments i sentiments.  Pretenem ajudar tant als nens com als seus familiars/tutors a adonar-se’n del que es pot i no es pot canviar, de trobar i modificar les exigències que regeixen els seus pensaments i dificulten que les conductes siguin còmodes i útils.  Se’ls ensenya, a més, que poseeixen la capacitat per modificar el seu estat d’ànim mitjançant canvis i portan a terme recursos diferents.