Psicoteràpia individual

ACOMPANYAMENT I ORIENTACIÓ

A vegades ens sentim perduts o sols, davant de fets traumàtics o simplement fets del dia a dia.

Nosaltres t’acompanyem i orientem per poder exterioritzar i canalitzar emocions, acceptar situacions, augmentar en recursos i habilitats, prendre decisions i resoldre eficientment conflictes.

Acompanyem en processos de dol i en situacions traumàtiques i de transcisió.

CREIXEMENT PERSONAL

A altres països, tenir el teu psicoterapeuta per a mantenir a ratlla la salut psíquica i emocional és tan habitual com aquí tenir el metge de capçalera.

Hi ha moltes persones que ens venen a veure cada cert temps, per mantenir un benestar emocional i equilibri psíquic saludable. No ens cal patir una malaltia o un malestar intens per demanar consultar un psicòleg, simplement el podem visitar per augmentar l’autoestima, adquirir habilitats socials, prendre decisions o augmentar la qualitat de vida i creixer personalment.

PROBLEMES D’ANSIETAT I AFECTIUS

Quan ens sentim ansiosos i/o tristos, els nostre cos ens està avisant que alguna cosa no funciona, que hem de canviar de rumb i fer quelcom diferent, sovint, si no fem cas a aquests primers símptomes, podem acabar desenvolupant un trastorn arribant a un patiment tan extrem que ens inhabilita en el dia a dia i crea una gran desadaptació.

L’Ansietat es pot manifestar de moltes formes diferents, des de agitació mental, insomni, taquicardia, preocupació constant, pors…a simptomes més físics com: dolors abdominals, cefaleas, contractures, males digestions…

Sigui el que sigui el símptoma, si et sents nervios/a o deprimit/da demana ajuda  per obtenir els recursos necessaris i començar a canviar allò que ho provoca i/o manté.

Ajudem a persones amb trastorns d’ansietat i afectius: com fòbia, pànic, agorafòbia, ansietat generalitzada, estrès, depressió, distímia, trastorn bipolar, TOC… i a persones que han sabut identificar alguns símptomes a temps i que no han arribat a desenvolupar el trastorn.

Psicoteràpia parella

Cada vegada més, a la nostra cultura, augmenta el malestar personal; psíquic, físic i emocional; degut a crisis i problemes en les relacions de parella.

Aquest malestar, molt sovint, interfereix en les areas més importants de la persona, com la laboral, social i familiar, i es sol fer extensible als fills i al cercle mes proper.

​Per altra banda, quan s’està sotmés durant temps en una relació tòxica o desadaptada es generen conseqüencies psíquiques importants.

​A SOMUN ajudem a les parelles a resoldre situacions de conflictes interpersonals.

Psicoteràpia familiar

Unes relacions familiars satisfactòries són molt importants per la salut psíquica de les persones, malauradament, a vegades, això no és tan senzill d’aconseguir.

En totes les relacions hi ha conflictes i discrepàncies, el problema apareix quan no tenim recursos per fer-los front d’una forma adaptativa.

El símptoma pot aparèixer en un membre de la família, però a vegades és generat i mantingut per una dinàmica de relacions familiars instaurada entre els membres que no li és saludable a cap d’ells.

Nosaltres treballem per fer conscient els rols familiars i la conseqüència d’aquests, per facilitar la comunicació útil entre els membres, per acompanyar i ajudar en pautes educatives, per fer front a traumes familiars del passat…etc, en definitiva, ajudem a assolir la millor relació familiar que es pugui tenir, afavorint  benestar a tots els membres de la família.

Psicoteràpia grupal

Contacta per a més informació