Clàssics

Massatge relaxant
La ciència pot explicar els efectes beneficiosos del massatge i es considera una teràpia més per a alleugerir determinades alteracions musculars i problemes articulars. Es complementa amb l’aplicació d’aromateràpia i de Flors de Bach, i d’aquesta manera el tractament a més de millorar la forma física aporta benestar i pau interior.

A Somun oferim dues varietats de quiromassatge: Descontracturant si cal insisitir en alguna zona en concret on hi hagi més molèsties, o Relaxant en el cas que vulguis gaudir d’un massatge sencer.

Quiromassatge Relaxant 55′: 50€
Pack de 5 sessions: 225€
Aquest tractament està inclòs en els circuits SALUT, BENESTAR EMOCIONAL i PER EMBARASSADES

Massatge descontracturant

Cada vegada més, a la nostra cultura, augmenta el malestar personal; psíquic, físic i emocional; degut a crisis i problemes en les relacions de parella.

Aquest malestar, molt sovint, interfereix en les areas més importants de la persona, com la laboral, social i familiar, i es sol fer extensible als fills i al cercle mes proper.

​Per altra banda, quan s’està sotmés durant temps en una relació tòxica o desadaptada es generen conseqüencies psíquiques importants.

​A Psicorporalia ajudem a les parelles a resoldre situacions de conflictes interpersonals.

Massatge anticel.lulític

Contacta per a més informació

Drenatge limfàtic

El Massatge Limfàtic consisteix en una sèrie de maniobres manuals molt suaus que es realitzen al llarg de tot el sistema limfàtic, una xarxa de vasos paral·lels a la circulació sanguínia. Aquest sistema és el que s’encarrega de l’eliminació de les toxines del cos i contribueix a formar i activar el sistema immunològic encarregat de les defenses de l’organisme.

L’objectiu d’aquest massatge és anar drenant la limfa per ajudar a la seva evacuació normal per l’organisme per tal d’eliminar les toxines i els líquids acumulats. Tot una experiència terapèutica eficaç i molt relaxant.

És especialment útil en casos de: Cel·lulitis, edemes per embaràs o postoperatoris, varius, cames cansades, artritis, hematomes, restrenyiment i tot el relacionat amb l’obesitat. També és recomanat per a tot tipus de persones i de qualsevol edat que pateixin dolors musculars, hipertensió, estrès, ansietat, cansament, depressió, obesitat, problemes digestius, insomni o que simplement necessiten eliminar toxines per depurar l’organisme ja que oxigena la pell, estimula la nutrició dels teixits i el seu equilibri energètic.

Sessió de 55′: 50€
Pack de 5 sessions: 225€
Aquest tractament està inclòs en el circuit SILUETA

Reflexologia podal + Circulatori cames

Amb la reflexoteràpia s’estimulen repetidament els punts reflexes en els peus i es detecten aquells òrgans o parts del cos que estan en desequilibri tot indicant el pacient les zones que li fan més mal. Amb l’estímul del massatge s’activen els processos interns d’autocuració propis del cos, portant-nos a una situació de salut i benestar.

Millora la circulació sanguínea, afavoreix l’eliminació de toxines, relaxa i ajuda a reduir l’estrès. En cas d’alteracions psicosomàtiques, problemes d’adaptació, trastorns digestius d’origen nerviós (colon irritable…), en trastorns de columna, articulacions i sistema múscul-esquelètic, problemes digestius, circulatoris i limfàtics, desajusts hormonals i dolors en general.

Sessió 55′: 50€
Pack de 5 sessions: 225€
Aquest tractament està inclòs en els circuits SALUT, FERTILITAT, PER EMBARASSADES

Massatge Californià

El massatge Californià va ser desenvolupat en la dècada dels 60 a l’Institut Esalen® de Califòrnia, dedicat a l’exploració del potencial humà, fusionant influències tant d’Orient com d’Occident.

Aquest massatge es caracteritza per l’aplicació de moviments llargs i fluids, que serveixen de base a un extens ventall de tècniques de contacte profund, com estiraments, moviments d’articulacions, treball sobre el teixit muscular, balanceig craneosacral i moviments rítmics, fent així que cada massatge sigui únic.

Amb el massatge Californià s’experimenta una profunda relaxació i reequilibri tant del cos com de la ment.

Els seus beneficis són:

 • l’alliberament de bloquejos i contractures musculars
 • l’alleujament de dolors crònics
 • l’ampliació de moviment articular
 • la millora de la circulació sanguínia
 • l’increment de l’energia del cos. 
 • proporciona quietud i harmonia interior
 • alleujar l’ansietat i l’estrès.

Sessió de 80’

Preu: 70€

Exòtics

Massatge ayurveda

La medicina Ayurveda considera que la pell es l’òrgan d’absorció més gran del nostre cos. En aquest massatge s’utilitzen olis calents amb propietats medicinals segons la tradició ayurveda per aconseguir la màxima absorció i estimular els punts marma (centres energètics) del nostre cos i equilibrar el flux d’energies. D’aquesta manera es potencia el procés de desintoxicació dels nostres òrgans i el sistema glandular, alhora que aconseguim una relaxació profunda.

Sessió 75′: 70€
Aquest tractament està inclòs en el circuit MASSATGES DEL MÓN

Massatge San Bao tres tresors

El Massatge San Bao és la combinació de tres tècniques – reflexologia, massatge abdominal i cranial-, amb la finalitat d’alleujar el cos i millorar la nostra comunicació amb l’entorn. Un cop aquesta comunicació es dona de forma fluida, les tensions es redueixen, per donar pas a l’alegria.

Cada part del tractament resulta ser profundament relaxant –ja que sense relaxació no és possible la sanació- i acaba per connectar la totalitat de la persona amb el seu entorn immediat, tant intern com extern. Aquesta comunicació té la capacitat d’allunyar l’estrés i portar perspectiva a la vida de les persones.

Sessió 55′: 50€

Massatge abdominal Chi Nei Tsang

El Chi Nei Tsang (energia dels òrgans interns) es un massatge que proposa anar desintoxicant el cos per capes, aprofundint poc a poc en el nostre malestar, respectant els nostres temps, al mateix temps que ajudem al nostre organisme en les seves tasques de neteja i eliminació.

Una sessió de Chi Nei Tsang comença amb un massatge suau i molt superficial al voltant del melic i s’estén cap a la resta de l’abdomen. Utilitza diferents tècniques per anar aprofundint i per desbloquejar les tensions dels òrgans i altres teixits com pressions, respiracions, visualitzacions i sons.

Entre els seus beneficis podem considerar:

 • Alleujament de tensions tant físiques com emocionals
 • Presa de consciència dels nostres relleus interns i de les nostres tensions més profundes
 • Aprendre a observar la relació entre l’orgànic, l’energètic i l’emocional
 • Aprendre a respirar per alliberar tensions i desbloquejar el nostre diafragma

També va molt bé per harmonitzar el cos després d’un part perquè afavoreix que els òrgans abdominals tornin al seu lloc d’origen d’una forma òptima.

Sessió 55′: 50€
Aquest tractament està inclòs en el circuit MASSATGES DEL MÓN

Shiatsu

El Shiatsu és una tècnica manual japonesa que esta enfocada a recuperar la capacitat de sanar que té el cos humà. Mitjançant pressions amb els dits polses i amb els palmells de les mans es realitza un massatge holístic combinat amb estiraments suaus i sostinguts. El shiatsu té una base d’estudi d’anatomia i una de medicina tradicional xinesa. Per aquest motiu se’l considera un massatge terapèutic, aconseguint relaxar el cos i activant la seva auto regeneració.

Indicat en:

 • Lumbàlgies
 • Cervicàlgies
 • Insomni
 • Estrès
 • Angoixa
 • Hipertensió
 • Trastorns hormonals
 • Digestius
 • Problemes menstruals
 • Dolors musculars
 • Contractures
 • Al·lèrgies
 • Alteracions emocionals

Sessió 55′: 50€

Massatge Tailandès Tradicional

El massatge tradicional tailandès o “massatge ancestral” (nuad phaen boran) té els seus orígens a la Índia, fa més de 2500 anys, i rep la influència de la medicina ayurvèdica, la filosofia budista, la medicina tradicional xinesa i la ciència del ioga, esdevenint part fonamental de la medicina thai.

Amb el massatge tailandès es realitzen pressions en les línies o canals energètics del cos (línies Sen) per afavorir el moviment de l’energia vital que pugui estar estancada, prevenint així possibles malalties i molèsties. Aquestes pressions són de diferents tipus utilitzant els dits, les mans, avantbraços, colzes, genolls o peus, en una seqüència rítmica i coordinada. També es mobilitzen diferents parts del cos i s’estira la musculatura com si fos ioga passiu.

Són molts els seus beneficis, entre ells la disminució del dolor muscular i articular, la millora de la postura i increment de la flexibilitat, l’estimulació de la circulació sanguínia i del drenatge limfàtic, l’activació del funcionament dels òrgans interns, l’equilibri del funcionament del sistema nerviós i la prevenció i reducció de l’estrès i l’insomni.

El massatge Tailandès es realitza al terra, a sobre d’un futó o matalàs, i el client va vestit amb roba còmoda.

Sessió de 80’

Preu: 70€

Per ocasions especials

Massatge a 4 mans

El massatge  a quatre mans (M4M) és el més sorprenent i exclusiu dels massatges que t’ofereix Shen Girona. És un quiromassatge bàsicament relaxant on dues terapeutes treballen tot el cos adaptant-se a la constitució corporal de la persona i a l’estat emocional del moment. Es dur a terme en un ambient  agradable i relaxant on s’utilitzen olis essencials de gran qualitat per aconseguir major efecte terapèutic.

Aquest doble massatge sobre el cos del receptor proporciona una experiència sensorial única que ajuda a oblidar la tensió i proporciona una sensació total de benestar. Indicat per als que busquen una experiència única en benestar i relaxació.

La pràctica del M4M és indicada també en els mateixos casos en què es fa adient el quiromassatge amb la diferencia que en aquest cas els beneficis seran dobles. Per tant, és útil per: contractures musculars, mala circulació, congestió d’òrgans, teixits i músculs, cel·lulitis, acumulació de greix, tonificar musculatura…posar a to per a la pràctica de l’esport.

I por ser un regal ben especial!

Sessió 55′: 100€
Aquest tractament està inclòs en el circuit MASSATGES DEL MÓN

Massatge carícia per a dos

Comparteix amb algú especial les sensacions que et proporciona un bon massatge amb olis essencials, en un entorn íntim i acollidor.
I també pots gaudir del massatge Carícia per a dos Gold: Es tracta de compartir un Massatge Relaxant complert i una Reflexologia podal amb la teva parella.

Sessió 55′: 110€
Sessió GOLD 90′: 160€

Massatge per embarassades
Durant l’embaràs els canvis del cos són molt importants, i a vegades es poden donar dolors i molèsties que amb massatges es poden alleujar i així millorar la qualitat de vida de les dones gestants.

A Shen Girona hem adaptat les tècniques de massatge a aquest moment de la vida de les dones, per permetre que sigui una experiència altament gratificant, relaxant i terapèutica.

Sessió 55′: 50€