Clàssics

Massatge Relaxant/Relaxant Gold
És un massatge a tot el cos amb oli calent, és suau i molt agradable. Es porten a terme manipulacions lentes amb un tacte conscient i amb presència i respecte.
Es complementa amb l’aplicació d’aromateràpia i música relaxant, d’aquesta manera augmentem els efectes beneficiosos i incrementem la sensació de benestar i pau interior.
Si la persona ho desitja pot demanar aquelles zones que vulgui treballar amb més insistència. 
 
En el cas del Massatge Relaxant Gold, es realitza al terra amb “futó” i a més del massatge tradicional s’incorporen altres tècniques, com: presions, estirament, movilitzacions…i d’altres massatges com del Tailandés.

Escull l’opció més idònia per fer un regal o autoregalar-te. 

Quiromassatge Relaxant 55′: 50€

Relaxant Gold 90′: 80€

Massatge descontracturant

Massatge amb olis terapèutics, en un entorn òptim, per descongestionar, calmar, descontracturar…adequant la intensitat segons necessitat del client. És un massatge més local en aquelles zones a tractar on es fa ús de les diferents tècniques del quiromassatge tradicional. 

La ciència pot explicar els efectes beneficiosos del massatge i es considera una teràpia més per a alleugerir determinades alteracions musculars i problemes articulars.

Quiromassatge descontracturant 55′: 50€
Pack de 5 sessions: 225€

Reflexologia podal + Circulatori cames

Amb la reflexoteràpia s’estimulen repetidament els punts reflexes en els peus i es detecten aquells òrgans o parts del cos que estan en desequilibri tot indicant el pacient les zones que li fan més mal. Amb l’estímul del massatge s’activen els processos interns d’autocuració propis del cos, portant-nos a una situació de salut i benestar.

Millora la circulació sanguínea, afavoreix l’eliminació de toxines, relaxa i ajuda a reduir l’estrès. En cas d’alteracions psicosomàtiques, problemes d’adaptació, trastorns digestius d’origen nerviós (colon irritable…), en trastorns de columna, articulacions i sistema múscul-esquelètic, problemes digestius, circulatoris i limfàtics, desajusts hormonals i dolors en general.

Sessió 55′: 50€
Pack de 5 sessions: 225€

Massatge per a embarassades
Durant l’embaràs els canvis del cos són molt importants, i a vegades es poden donar dolors i molèsties que amb massatges es poden alleujerir i així millorar la qualitat de vida de les dones gestants.

A Somun hem adaptat les tècniques de massatge a aquest moment de la vida de les dones, per permetre que sigui una experiència altament gratificant, relaxant i terapèutica.

Sessió 55′: 50€

Exòtics/Especials

Masaje Facial Kobido

Kobido significa “Antiguo Camino de la Belleza” y se trata de un masaje facial japonés, conocido también como lifting natural o lifting sin cirugía. Consiste en una combinación de diversas técnicas manuales que trabajan todos los músculos faciales de una manera profunda y superficial, teniendo en cuenta además puntos neurosensoriales y meridianos energéticos. Sus movimientos en rostro, cuello y cuero cabelludo producen una relajación profunda que alivia dolores al tiempo que brinda gran cantidad de oxígeno a la piel. Sus beneficios se pueden resumir en:

Beneficios Estéticos

–     Reduce y previene arrugas y flacidez, tonifica y reafirma

–     Favorece la eliminación de células muertas y toxinas

–     Aumenta la luminosidad de la piel y unifica el tono

–     Estimula la producción de nuevo colágeno

Beneficios Holísticos (Terapéuticos)

–     Alivia dolores de cabeza, migrañas y bruxismo

–     Libera tensiones de los músculos faciales

–     Relaja y reduce el estrés

–     Promueve el flujo de energía vital

Sessió 55′: 60€

Massatge amb Pedres

 

El professional porta a terme algunes de les manipulacions pròpies del quiromassatge acompanyant amb l’ús de Pedres calentes. És un Massatge complert a l’esquena, cames i abdomen.

A l’esquena alliberem tensions i relaxem, a les cames afavorim el drenatge i la circulació, i a l’abdomen contribuïm al benestar emocional i digestiu.

L’escalfor de les pedres i les propietats dels olis calents juntament amb l’aromateràpia que utilitzem a cabina, crea un clima ídoni perquè l’experiència del massatge relaxant sigui més profunda i eficaç.

Sessió 50′: 50€

Massatge Tàntric

La benvinguda a un espai de consciència, presència, i energia vital.

El massatge tàntric és un espai sagrat de percepció, consciència i cultiu de l’energia, la respiració, la vitalitat, la connexió, la relaxació i la sanació, a través de la presència en el cos.

El Tantra, originari de la Índia, és una manera de concebre i viure la vida, que contempla l’ésser com una suma de dues energies: Shiva (conciència/atenció/element masculí), i Shakti (matèria/energia/element femení). La dansa entre aquestes dues energies es troba representada en el massatge tàntric.

El massatge tàntric és un espai sagrat, on es comparteix una experiència de benestar i sanació des del cos. El massatge pot tenir una aplicació amb rerefons terapèutic, o simplement una aplicació per a l’equilibri i benestar, o simplement el gaudir del tacte conscient i connectat.

Cultivem l’activació, el manteniment i la circulació del fluxe energètic en el cos.

Utilitzem la respiració conscient i la meditació.

El massatge tàntric té una durada de 2h30′, i es porta a terme en un futó. La sessió inclou acompanyament holístic amb una avaluació a l’inici i un tancament final. Així, es situen les bases i el marc del massatge, i la persona que el rep pot tenir un paper actiu, tant amb la respiració com amb la comunicació.

Sessió 2h 30′: 150€

Sessió 1h 30′: 100€

Massatge Arun

La benvinguda a un espai de meditació i escolta al cos a través del tacte. Un espai de pura presència.

El massatge Arun és un espai de calma interior on a través de la respiració, el tacte amorós i la percepció del cos, l’energia vital i la intuïció natural, trobem en el tacte conscient un art de sanació profunda.

L’Arun, neix l’any 1994 de la mà d’Anubuddha i Anasha inspirats pel místic OSHO. En paraules de Muditosan (Instituto La Esencia del Tacto): ”Arun és meditació compartida… que succeeix entre qui ‘dóna’ i qui ‘rep’. Utilitzem el Tacte per promoure la salut, la flexibilitat i la sensibilitat. Quan això succeeix, el cos es restableix, aportant-te una nova visió, aportant-te energia per al teu dia a dia, i oferint-te la possibilitat que la consciència s’expandeixi i l’observació interior succeeixi”.

En el massatge Arun utilitzem pressions profundes, tocs sensitius, i ens enfoquem en les línies d’energia del Massatge Ioga Thai (Tailandès), Ioga Tàntric Indi i la Consciència del Hara (japonès) per alliberar i transformar qualsevol tensió, emoció (ràbia, por…) o dolor que es pugui trobar als òrgans, músculs i qualsevol teixit profund del cos.

Fem servir també la tècnica del toc màgic de la Biodinàmica Craneosacral; subtil, reposat, pacient, profund i tan sanador. També contribueix a la relaxació profunda del cos i el sistema nerviós.

Utilitzem la respiració conscient i la meditació.

El massatge Arun té una durada de 2h30′, i es pot fer en un futó o bé en camilla. La sessió inclou acompanyament holístic amb una avaluació a l’inici i un tancament final. Així, es situen les bases i el marc del massatge, i la persona que el rep pot tenir un paper actiu, tant amb la respiració com amb la comunicació, així com compartir qualsevol feedback abans, durant i després de cada sessió de massatge.

Sessió 2h 30′: 120€

Sessió 1h 30′: 80€

Massatge a 4 mans

El massatge  a quatre mans (M4M) és el més sorprenent i exclusiu dels massatges que t’ofereix Somun. És un quiromassatge bàsicament relaxant on dos terapeutes treballen sincronitzadament tot el cos adaptant-se a la constitució corporal de la persona i a l’estat emocional del moment. Es dur a terme en un ambient  agradable i relaxant on s’utilitzen olis essencials de gran qualitat per aconseguir major efecte terapèutic.

Aquest doble massatge sobre el cos del receptor proporciona una experiència sensorial única que ajuda a oblidar la tensió i facilita una sensació total de benestar. Indicat per als que busquen una experiència única en benestar i relaxació.

La pràctica del M4M és indicada també en els mateixos casos en què es fa adient el quiromassatge amb la diferencia que en aquest cas els beneficis seran dobles. Per tant, és útil per: contractures musculars, mala circulació, congestió d’òrgans, teixits i músculs, cel·lulitis, acumulació de greix, tonificar musculatura…posar a to per a la pràctica de l’esport.

I pot ser un regal ben especial!

Sessió 55′: 100€

Massatge carícia per a dos

Comparteix amb algú especial les sensacions que et proporciona un bon massatge amb olis essencials, en un entorn íntim i acollidor.
I també pots gaudir del massatge Carícia per a dos Gold: Es tracta de compartir un Massatge Relaxant complert i una Reflexologia podal amb la teva parella.

Sessió 55′: 100€
Sessió GOLD 90′: 150€