La benvinguda a un espai segur i respectuós d’expressió i alliberació emocional per als més petits. Compartim en grup un espai de caire lúdic i aprenem a gestionar i canalitzar les nostres emocions, cultivant el sentit d’auto-responsabilitat, aprenent a interactuar amb el grup, i aprofitant el potencial del propi grup, que contribueix a abraçar i sostenir els estats emocionals dels companys i companyes, i alhora respecta el propi espai íntim individual, amb la creativitat i caràcter que predomina en cadascú.

Gràcies a aquest espai de gimnàstica emocional, la mainada pot activar i exercitar el cos, i alhora aprendre a fer-se càrrec del seu univers emocional i mental intern.

Gràcies a aquest espai d’educació emocional, la mainada pot aprendre a millorar la seva gestió emocional, la gestió de conflictes, la comunicació assertiva (expressió honesta i recepció empàtica), la concentració, la creativitat, la cohesió de grup i el sentiment de pertinença, així com l’empatia i també la determinació, l’obertura, la flexibilitat i l’estabilitat.

Inici 6 d’octubre, tots els dimecres a les 17:30h.
Activitat dirigida per a nens/es.

Amb Cesc Aromir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *