Aquesta tècnica ens posa en contacte amb la informació inconscient de situacions viscudes de la nostra història personal i familiar, amb els fets dels nostres avantpassats, emocions, sentiments, secrets familiars, patiments, amors, desamors… És a dir, ens ajuda a comprendre, a posar llum i alliberar dinàmiques de fidelitat inconscient que limiten la nostra vida.

A les sessions de constel·lacions, es dóna un enfocament terapèutic on es contempla que a l’interior de cada persona hi ha una part ferida per una experiència traumàtica que necessita ser transcendida i acompanyada, respectant el ritme de cada cas. El que sorgeix en l’espai de la constel·lació és únic i és bàsic que la persona que està fent el treball pugui integrar adequadament la informació. És per això que l’acompanyament que s’ofereix és molt respectuós i amorós.

Els representants que assisteixen al taller grupal de constel·lacions, tenen la oportunitat de fer un creixement personal i sanació. Això és possible ja que el treball amb les constel·lacions permet entrar en contacte amb aspectes interns, reconèixer, expressar i explorar patrons emocionals, transcendir el que sigui necessari i expandir els dons amb els que entrem en contacte.

El camp d’informació que es crea a les Constel·lacions Familiars és un camp de saviesa que ens permet aprendre en cada ocasió.

Data: dissabte 1 de febrero

Duració: de 10 a 14h

Ponent: Ainhoa Barquín

Preu: 80€ constel·lar / 10€ representar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

+ 79 = 86