Massatge Conscient

Un espai de presència, moviment i tacte conscient, aplicats al massatge i l’automassatge, en un taller en grup reduït. Es tracta d’un format íntim on practiquem diferents tècniques de massatge al terra (quiromassatge, relaxant, descontracturant, lomi-lomi, tailandès) per betllar per l’autosalut i el benestar conscient, ja sigui en parella o individualment. També practiquem la percepció energètica i la respiració conscient de la mà de les disciplines del Chikung vingut de la Xina, i el Tantra vingut de la Índia. En tot moment l’essència consisteix a cultivar un estat de presència individual, contribuint a crear un espai de respecte, confiança i comunicació en parella i en el grup.
Estàs buscant un espai on desenvolupar les teves tècniques de massatge? Estàs buscant un espai on tocar i ser tocat/ada des del cor? Estàs buscant un espai on donar i rebre massatge? Estàs buscant un espai de presència, amb especial atenció al cos? Estàs buscant un espai on posar en pràctica el tacte conscient des d’un lloc respectuós i meditatiu?
Doncs aquest és el teu espai. Un espai acollidor, alliberador, on compartir afecte i salut des del cos, incloent els diferents paisatges que et trobis en el viatge interior d’autoconeixement a través del tacte, el massatge, el moviment, i la respiració.

Dos dilluns al mes de 18:00h a 21h
Preu: 40€/mes persona

 

Cesc Aromir

Descobrint “Un Curso de Milagros”

“Un Curso de Milagros” és un llibre espiritual (no religiós) que invita al canvi de percepció, donant més importància al Ser i apartant la influència limitant de l’ego per retornar a la veritable essència d’unitat i sentir pau interior.

Moltes som les persones que comencem a estudiar “Un Curso de Milagros” i que, o ve no l’entenem i el deixem, o el mal interpretem fent alguna cosa diferent al que el curs diu, o simplement surten dubtes i no sabem a qui preguntar. A partir d’aquest octubre ens trobarem per llegir i explicar el que el curs vol transmetre, de tal manera que tothom ho comprengui, pugui tenir la seva pròpia experiència d’Un Curs de Miracles, i puguem aplicar-ho a la nostra vida diària.

Trobades cada 15 dies

Horari:19:30h a 21h

Facilitador: Xavier Oromí

Preu:15€ cada trobada

Xavier Oromí

Hatha Yoga

Què és el Hatha Ioga Sivananda?

Representa una de les branques del Ioga més tradicionals d’Índia. Per aquest motiu guarda una estreta relació amb les escriptures antigues vèdiques, que representen el fonament filosòfic amb què es basa l’espiritualitat del Ioga.

Hatha Ioga Sivananda busca un equilibri entre concentració, postura, respiració i relaxació que ajudarà a unir els diferents cossos subtils o energètics aportant una major pau al nostre Ser.

La duració de les classes és d’una hora i mitja. Durant aquest temps es realitzen diferents cants de mantres, pranayames (exercicis de respiració), asanes (postures) i una relaxació dirigida al principi i al final de la classe

Persones interessades en millorar el seu estat físic, emocional i espiritual, així com aconseguir relaxació mental.

1classe/stm: 40€/mes

2classes/stm: 50€/mes

1 sessió puntual: 15€

Grups reduïts.

Víctor Baldira

Acompanyament al Dol

Quan perdem algú que estimem, el dolor de la pèrdua és molt intens i bloquejant. Cada cas és diferent, però el suport professional i compartir l’experiència amb altres persones que estan passant pel mateix (sota una supervisió professional) ens facilita, a tots, poder gestionar les emocions associades i evitar que s’instal.li el patiment. Si neguem, no connectem amb aquest dolor o el mantenim present tot el temps, serà difícil transitar bé el procés de dol i això passarà factura tard o d’hora.

En les trobades, ens permetem expressar la nostra experiència lliurement, sense judicis ni por a fer patir a l’altre, amb consciència i en un entorn protegit, segur i empàtic. Reprenem un nou significat a la nostra vida i a l’experiència viscuda amb l’ésser estimat. Es proposen exercicis i pautes d’ajuda per seguir endavant i recuperar el sentit vital.

Ens trobarem l’últim dimecres de cada mes.

Gemma Vidó

INSCRIPCIÓ:

Click me!