SOMUN, Som homes

Tallers mensuals dirigits a tots aquells homes que tinguin ganes de realitzar un viatge emocional  on revisarem la nostra masculinitat i la relació que tenim amb els altres i amb nosaltres mateixos d’una manera sana des del respecte i l’acompanyament conjunt.

L’objectiu d’aquests tallers és crear un marc de seguretat i suport en el qual els homes podem obrir-nos  a processos de transformació i creixement personal.

  • Guanyarem més flexibilitat per comunicar-nos amb els altres a través de la expressió.
  • Coneixerem millor els nostres límits, necessitats i desitjos personals i aprendrem a expressar-los.
  • Recuperarem la capacitat d’estar i mostrar-nos vulnerables.
  • Parlarem de les nostres càrregues patriarcals.
  • Treballarem com ens relacionem amb la nostra parella.
  • Veurem què ens passa amb el poder i l’autoritat.

Dijous 26 de setembre

dijous 24 d’octubre

dijous 21 de novembre

dijous 19 de desembre

Horari: De 20:15h a 21:30h

Preu: 15€ Professor: Joan Ramon

Joan Ramon

Mestre de Reiki i Registres Akáshics, Ho’Oponopono, Radioestèsia, Teràpia Gestalt, Bioenergètica i Eneagrama, Meditació, Flors de Bach i Biodansa.

Som una, Som dones

Trobades de dones, amigues, germanes, mares i filles, amb l’objectiu de compartir, aprendre i conectar amb el potencial femení.

Des de SOMUN i seguint la nostra filosofía, pretenem oferir un espai únic, creatiu i enriquidor per a totes aquelles dones que vulguin deixar-se acompanyar en el pròpi autocreixament i autoconeixament personal.

Són trobades quinzenals on s’iniciarà el treball amb un tema concret, a partir d’aquí les dinàmiques aniran prenent la forma adaptant-se a les necessitats de les assistents, tot això en un entorn relaxat, proper i molt respectuós.

Dijous cada 15 dies de 19 a 20:30h
Preu: 15€/trobada

 

Sònia Torres i Gemma Vidó, gerents i creadores de SOMUN, terapeutes holístiques formades en variades disciplines del món de la psicologia i la salut.

Qi Gong: Moviment – Serenitat – Salut…

Es una práctica consciente de la circulación de la energía. Arte energético milenario, cultiva y cuida el equilibrio físico-energético del ser humano a través de movimientos suaves y fluidos, de posturas y respiraciones, que surgen de un estado de profunda relajación.

El propósito es limpiar nuestro cuerpo de las tensiones y bloqueos acumulados, y favorecer la circulación de todas las sustancias vitales, permitiendo así una renovación constante del organismo.

Pero, además de mejorar la salud del cuerpo físico, el Qi Gong nos ayuda también a equilibrar las emociones y a serenar nuestra mente, promoviendo así nuestra salud integral y generando una placentera sensación de vitalidad.

El Qi Gong que se ofrece en SOMUN va dirigido a personas motivadas a hacer un camino de auto-conocimiento hacia sur ser verdadero, la presencia consciente.

Los grupos son reducidos para atender de forma personalizada las necesidades de cada persona acompañándolas con respeto y calidez en su viaje.

Per més informació entreu al > Blog

Dimarts de 10:30 a 12h i de 18:30 a 20h
Preu: 50€ mensuals

Profesora: Sophie Vidamant

No cal experiència prèvia

Sophie Vidamant

Llicenciada en “Ciencia y Técnica de las Actividades físicas y deportivas” en Paris, Tai Chi Chuan, Qi Gong (en Francia, China, Argentina), Medicina Tradicional China (en Francia), Desprogramación Biológica, Psicosomática Humanista, Reiki, Saama, Numerología (en España). Advaita.

Biodansa

La Biodansa és una pràctica que utilitza com a eines el moviment, la música i la inducció a la vivència. Afavoreix la creació d’un àmbit adient perquè les persones descobreixin, expressin i desenvolupin els seus potencials, gestionin les seves emocions i afavoreixin l’alegria i el plaer de viure.

Desenvolupa cinc grans línies de vivència: la vitalitat, la creativitat, la sexualitat, l’afectivitat i la transcendència.

La Biodansa és la capacitat de transformar la pròpia experiència de viure mitjançant la connexió amb la pròpia identitat per convertir-nos en artistes protagonistes creadors de la nostra vida. Integrem el què pensem, el què sentim i el què fem a través de l’expressió corporal lliure.

Dilluns de 20:00 a 21:30h
Preu: 45€

Profesor: Joan Ramon

Joan Ramon

Mestre de Reiki i Registres Akáshics, Ho’Oponopono, Radioestèsia, Teràpia Gestalt, Bioenergètica i Eneagrama, Meditació, Flors de Bach i Biodansa.

Descobrint “Un Curso de Milagros”

“Un Curso de Milagros” és un llibre espiritual (no religiós) que invita al canvi de percepció, donant més importància al Ser i apartant la influència limitant de l’ego per retornar a la veritable essència d’unitat i sentir pau interior.

Moltes som les persones que comencem a estudiar “Un Curso de Milagros” i que, o ve no l’entenem i el deixem, o el mal interpretem fent alguna cosa diferent al que el curs diu, o simplement surten dubtes i no sabem a qui preguntar. A partir d’aquest octubre ens trobarem per llegir i explicar el que el curs vol transmetre, de tal manera que tothom ho comprengui, pugui tenir la seva pròpia experiència d’Un Curs de Miracles, i puguem aplicar-ho a la nostra vida diària.

Dijous 4 d’octubre i cada 15 dies

Horari: 19h a 21h

Facilitador: Xavier Oromí

Preu:15€ cada trobada

Xavier Oromí

Meditació Activa d’Osho

Meditació significa el goig d’estar a soles amb tu mateix.

La meditació activa és una manera divertida de descobrir-te, de despertar la teva vitalitat, la teva alegria, de recuperar la teva espontaneïtat i de connectar amb la teva pau interior.

Les sessions consten de diferents meditacions en diverses etapes. Les primeres etapes comporten una activitat física en ocasions de gran intensitat. També consta de la respiració activa, la catarsi (expressió d’emocions com mitjà d’alliberament física de totes les tensions emocionals retingudes) i el ball per connectar amb el nostre estat natural d’alegria.

Les últimes etapes són de silenci i quietud. Et converteixes en un mer observador del teu cos, de la teva ment, de les teves emocions. Es tracta de fer una observació relaxada i sense judici.

Dilluns de 18:30 a 19:30 h
Preu: 40€

Professor: Joan Ramon

Joan Ramon

Mestre de Reiki i Registres Akáshics, Ho’Oponopono, Radioestèsia, Teràpia Gestalt, Bioenergètica i Eneagrama, Meditació, Flors de Bach i Biodansa.

INSCRIPCIÓ:

Click me!