Massatge Conscient

Un espai de presència, moviment i tacte conscient, aplicats al massatge i l’automassatge, en un taller en grup reduït. Es tracta d’un format íntim on practiquem diferents tècniques de massatge al terra (quiromassatge, relaxant, descontracturant, lomi-lomi, tailandès) per betllar per l’autosalut i el benestar conscient, ja sigui en parella o individualment. També practiquem la percepció energètica i la respiració conscient de la mà de les disciplines del Chikung vingut de la Xina, i el Tantra vingut de la Índia. En tot moment l’essència consisteix a cultivar un estat de presència individual, contribuint a crear un espai de respecte, confiança i comunicació en parella i en el grup.
Estàs buscant un espai on desenvolupar les teves tècniques de massatge? Estàs buscant un espai on tocar i ser tocat/ada des del cor? Estàs buscant un espai on donar i rebre massatge? Estàs buscant un espai de presència, amb especial atenció al cos? Estàs buscant un espai on posar en pràctica el tacte conscient des d’un lloc respectuós i meditatiu?
Doncs aquest és el teu espai. Un espai acollidor, alliberador, on compartir afecte i salut des del cos, incloent els diferents paisatges que et trobis en el viatge interior d’autoconeixement a través del tacte, el massatge, el moviment, i la respiració.

Dos dilluns al mes de 18:00h a 21h
Preu: 40€/mes persona

 

Cesc Aromir

Descobrint “Un Curso de Milagros”

“Un Curso de Milagros” és un llibre espiritual (no religiós) que invita al canvi de percepció, donant més importància al Ser i apartant la influència limitant de l’ego per retornar a la veritable essència d’unitat i sentir pau interior.

Moltes som les persones que comencem a estudiar “Un Curso de Milagros” i que, o ve no l’entenem i el deixem, o el mal interpretem fent alguna cosa diferent al que el curs diu, o simplement surten dubtes i no sabem a qui preguntar. A partir d’aquest octubre ens trobarem per llegir i explicar el que el curs vol transmetre, de tal manera que tothom ho comprengui, pugui tenir la seva pròpia experiència d’Un Curs de Miracles, i puguem aplicar-ho a la nostra vida diària.

Trobades cada 15 dies

Horari:19:30h a 21h

Facilitador: Xavier Oromí

Preu:15€ cada trobada

Xavier Oromí

Acompanyament al Dol

Quan perdem algú que estimem, el dolor de la pèrdua és molt intens i bloquejant. Cada cas és diferent, però el suport professional i compartir l’experiència amb altres persones que estan passant pel mateix (sota una supervisió professional) ens facilita, a tots, poder gestionar les emocions associades i evitar que s’instal.li el patiment. Si neguem, no connectem amb aquest dolor o el mantenim present tot el temps, serà difícil transitar bé el procés de dol i això passarà factura tard o d’hora.

En les trobades, ens permetem expressar la nostra experiència lliurement, sense judicis ni por a fer patir a l’altre, amb consciència i en un entorn protegit, segur i empàtic. Reprenem un nou significat a la nostra vida i a l’experiència viscuda amb l’ésser estimat. Es proposen exercicis i pautes d’ajuda per seguir endavant i recuperar el sentit vital.

Ens trobarem l’últim dimecres de cada mes.

Gemma Vidó

INSCRIPCIÓ:

Click me!