SOMUN, Som homes

Tallers mensuals dirigits a tots aquells homes que tinguin ganes de realitzar un viatge emocional  on revisarem la nostra masculinitat i la relació que tenim amb els altres i amb nosaltres mateixos d’una manera sana des del respecte i l’acompanyament conjunt.

L’objectiu d’aquests tallers és crear un marc de seguretat i suport en el qual els homes podem obrir-nos  a processos de transformació i creixement personal.

  • Guanyarem més flexibilitat per comunicar-nos amb els altres a través de la expressió.
  • Coneixerem millor els nostres límits, necessitats i desitjos personals i aprendrem a expressar-los.
  • Recuperarem la capacitat d’estar i mostrar-nos vulnerables.
  • Parlarem de les nostres càrregues patriarcals.
  • Treballarem com ens relacionem amb la nostra parella.
  • Veurem què ens passa amb el poder i l’autoritat.

Dijous 26 de setembre

dijous 24 d’octubre

dijous 21 de novembre

dijous 19 de desembre

Horari: De 20:15h a 21:30h

Preu: 15€ Professor: Joan Ramon

Joan Ramon

Mestre de Reiki i Registres Akáshics, Ho’Oponopono, Radioestèsia, Teràpia Gestalt, Bioenergètica i Eneagrama, Meditació, Flors de Bach i Biodansa.

Som una, Som dones

Trobades de dones, amigues, germanes, mares i filles, amb l’objectiu de compartir, aprendre i conectar amb el potencial femení.

Des de SOMUN i seguint la nostra filosofía, pretenem oferir un espai únic, creatiu i enriquidor per a totes aquelles dones que vulguin deixar-se acompanyar en el pròpi autocreixament i autoconeixament personal.

Són trobades quinzenals on s’iniciarà el treball amb un tema concret, a partir d’aquí les dinàmiques aniran prenent la forma adaptant-se a les necessitats de les assistents, tot això en un entorn relaxat, proper i molt respectuós.

Dijous cada 15 dies de 19 a 20:30h
Preu: 15€/trobada

 

Sònia Torres i Gemma Vidó, gerents i creadores de SOMUN, terapeutes holístiques formades en variades disciplines del món de la psicologia i la salut.

Qi Gong: Moviment – Serenitat – Salut…

Biodansa

La Biodansa és una pràctica que utilitza com a eines el moviment, la música i la inducció a la vivència. Afavoreix la creació d’un àmbit adient perquè les persones descobreixin, expressin i desenvolupin els seus potencials, gestionin les seves emocions i afavoreixin l’alegria i el plaer de viure.

Desenvolupa cinc grans línies de vivència: la vitalitat, la creativitat, la sexualitat, l’afectivitat i la transcendència.

La Biodansa és la capacitat de transformar la pròpia experiència de viure mitjançant la connexió amb la pròpia identitat per convertir-nos en artistes protagonistes creadors de la nostra vida. Integrem el què pensem, el què sentim i el què fem a través de l’expressió corporal lliure.

Dilluns de 20:00 a 21:30h
Preu: 45€

Profesor: Joan Ramon

Joan Ramon

Mestre de Reiki i Registres Akáshics, Ho’Oponopono, Radioestèsia, Teràpia Gestalt, Bioenergètica i Eneagrama, Meditació, Flors de Bach i Biodansa.

Descobrint “Un Curso de Milagros”

“Un Curso de Milagros” és un llibre espiritual (no religiós) que invita al canvi de percepció, donant més importància al Ser i apartant la influència limitant de l’ego per retornar a la veritable essència d’unitat i sentir pau interior.

Moltes som les persones que comencem a estudiar “Un Curso de Milagros” i que, o ve no l’entenem i el deixem, o el mal interpretem fent alguna cosa diferent al que el curs diu, o simplement surten dubtes i no sabem a qui preguntar. A partir d’aquest octubre ens trobarem per llegir i explicar el que el curs vol transmetre, de tal manera que tothom ho comprengui, pugui tenir la seva pròpia experiència d’Un Curs de Miracles, i puguem aplicar-ho a la nostra vida diària.

Dijous 4 d’octubre i cada 15 dies

Horari: 19h a 21h

Facilitador: Xavier Oromí

Preu:15€ cada trobada

Xavier Oromí

Meditació Activa d’Osho

INSCRIPCIÓ:

Click me!